Inred din lägenhet

april 3, 2018 Av Av Tore

När du inreder din lägenhet finns det bara plats för så många speglar p väggarna, och de multifunktionsmöblerna du använder för att maximera boytan hjälper bara så långt. Vare sig du flyttar in i en ny lägenhet eller helt enkelt vill göra din så fin som möjligt, finns et vissa designtips du kan använda dig av för att göra det mesta och det bästa av din lägenhet.

När sommaren tar slut

Nu är det snart sommar. Men det gäller att tänka framåt. Och när sommarmånaderna kommer till sitt slut blir vindarna allt kallare, löven ändrar färg och du börjar se den första frosten p marken. Dagarna blir kortare och du kommer att börja spendera mer tid inomhus för att förbereda dig för den kommande vintern. Trots att du känner dig redo inför det nya året så kommer här några tips för hur du kan inreda din lägenhet för att matcha de nya säsongerna.

Sätt upp utomhusdekorationerna

Många människor väjer bara att dekorera utomhus av deras lägenheter i december, men det finns många fler tillfällen att göra ditt utomhusområde mycket hemtrevligare långt innan december. Innan du sätter upp din julbelysning, passa på att dekorera ditt hem och utanför ditt hem under halloween. Gör en läskig pumpa och gör några låtsasspindlar som sätter skräck i grannskapet på dina fönster. Men använd också bara naturliga dekorationer i ditt hem. Det är ett säkert val oavsett vilken årstid det är, men kanske framför allt under hösten. Det finns flera olika sätt att göra det på. Men för de flesta gäller det att använda blommor. Många tänker först på sommaren när det kommer till blommor men det finns många olika typer av blommor som går att använda även under hösten och vintern. Det gäller bara att hitta dem. Så om du har problem med att hitta vilka blommor du vill använda dig av under de senare årstiderna när det blir allt mörkare ute rekommenderar vi dig att gå till din lokala florist och fråga vilka blommor de rekommenderar. De är utbildade och experter på sitt område så de kommer garanterat att kunna hjälpa dig. Och i de flesta städer finns det flera olika florister så om du inte är nöjd med svaret du fick från den första floristen kan du alltid gå vidare för en annan åsikt. Men i regel håller de flesta florister med varandra när det kommer till vilka blommor du kan använda dig av under olika månader.

Experimentera

Det finns ingenting som är roligare än att experimentera men hur man kan inreda sin lägenhet. Från att använda tyger av olika färger, till knasiga möbler och konstiga tavlor. Det mesta lär man sig av erfarenhet så även om det blir fel har du lärt dig en värdefull läxa. Det gäller bara att fortsätta testa för till slut kommer du att hitta en stil som passar dig som handen i handsken. Och du,  tänk tillbaka till hur vi inredde våra hus och lägenheter under 50- och 60-talet, inte blir det mycket fulare än så hur du än försöker.